ВНОС, ДИСТРИБУЦИЯ И СЕРВИЗ

За Хрома

Фирма Хрома е на българския пазар от 1995 г.

Основната дейност на фирмата е внос, дистрибуция и сервиз на аналитична апаратура, произведена от PerkinElmer. Като официален представител на PerkinElmer, нашата основна цел е да доставим на клиентите ни работещи решения за аналитичните им задачи. Стремежът ни е да не бъдем само доставчик на апарати за анализ, а да изградим едно взаимноизгодно дългогодишно партньорство с лабораториите, които ни се довериха и тези, които ще ни се доверят. Ние предлагаме освен едни от най-добрите аналитични апарати в света, но и добре подготвени специалисти и сервизни инженери, за гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Фирма Хрома ООД доставя апаратура във всички индустрии – фармацевтична, петролна, хранително-вкусова, минна и т.н. Също така много лаборатории в БАН, университети и други научно-изследователски звена, работят с апаратура доставена от нас.

Ние, като официален представител на PerkinElmer, предлагаме и тяхното комплексно решение за поддръжка и сервиз One Source, което представлява абонамент за поддръжката на цялата налична апаратура в една лаборатория. Предимствата за клиентите са много, като се пести време и средства.